ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ
Πλένουμε πολλές φορές τα ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ με μπόλικο νερό.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και Ρίχνουμε με μιας όλα τα ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ μαζί για να μείνουν έξω από το καβούκι τους .Βράζουμε για 5 λεπτά και τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε καλά.
Τα ξαναβαζουμε στην κατσαρόλα και τα βράζουμε πάλι για 5 λεπτά. Το επαναλαμβάνουμε 3 φορές. Έχουμε κόψει τα κρεμμύδια και της πιπεριές σε φέτες και ψιλοκοψεις τα σκόρδα.
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο να μαραθούν προσθέτουμε το σκόρδο και μετά της πιπεριές σε φέτες. Προσθέτουμε μετα τα ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ σοτάρουμε όλα μαζι και σβυνουμε με το κρασί. Περιμένουμε 2 λεπτά και Ρίχνουμε ζεστό νερό να βράσουν μισοσκεπασμενα με νερό. Προσθέτουμε την δάφνη αφού μαλακώσουν τα ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ , δοκίμαστε τα βγάζοντας ένα. Προσθέστε τη ντομάτα και τον πέλτε διαλυμένο με λίγο νερό.αλατι , πιπέρι , και λίγο μπουκοβο ανάλογα πόσο πικάντικη θέλετε την σάλτσα. Αφήνετε να δέση η σάλτσα ..καλή σας επιτυχία!!