Πατσαβουροπιτα
Συνταγή και εκτέλεση Chris Dimitriadis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Πατσαβουροπιτα (γλυκιά) σαν μπουγάτσα Θεσσαλονίκης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πατσαβουροπιτα

Βουτυρωνουμε ενα ταψακι, μαζευουμε τα φυλλα σαν πλισε και τα βαζουμε το ενα διπλα στο αλλο μεσα στο ταψακι, λιωνουμε το βουτυρο, περιχυνουμε τα φυλλα καλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180, για 1/2 ωρα περιπου. Οταν κοντευουν να ψηθουν, σ ενα μπωλ, ριχνουμε το ζαχαρουχο, το φρεσκο γαλα, τα αυγα και τις βανιλιες και ανακατευουμε καλα. Βγαζουμε το ταψι απο το φουρνο, περιχυνουμε τα φυλλα με το μιγμα και ξαναψηνουμε για 1/2 ωρα ακομη! Αφου βγει και κρυωσει καπως, πασπαλιζουμε με αχνη ή και κανελα!!40287379 2149706855074371 6596843984520216576 n

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search