Κολοκυθάκια με κιμά και μπεσαμελ
Συνταγή και εκτέλεση Μαρία Ιωαννιδου
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κολοκυθάκια με κιμά και μπεσαμελ

Καθαρίζω τα κολοκυθάκια κόβω κατά μήκος μια λεπτή φέτα από κάθε κολοκυθάκι σε μια κατσαρόλα βραζω τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό για 5 λπ τα τοποθετώ στο ταψί καθαρίζω με 1 κουταλάκι. Σε άλλη κατσαρόλα βάζω λάδι σοτάρουμε το κιμά προσθέτω το κρεμμύδι σκόρδο ξανασοταρουμε για λίγο προσθέτω το ρύζι αλάτι πιπέρι λίγο νεράκι σιγοβράζουμε για άλλα 10 λπ περίπου αποσύρω από την φωτιά ρίχνω τον άνηθο βάζω το μιγμα στα κολοκυθάκια φτιάχνω την μπεσαμελ τα σκεπάζω και ψήνω στις αντιστάσεις στους 200 β πάνω κάτω για 45 λπ περίπου μέχρι να ροδίσουν .Στο ταψί δεν βάζω νερό μόνο λίγο λάδι εγώ προσθεσα μισή κούπα.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.