προθερμενουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά ρίχνουμε το λάδι μετά το σπανάκι και μαγειρευουμε για 3-4 λεπτά, ρίχνουμε το κοτατζ ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Κόβουμε το κοτόπουλο ανά 2 εκατοστά περίπου σε φέτες αλλά δεν φτάνουμε μέχρι κάτω, βάζουμε το μείγμα, τσένταρ αλάτι πιπέρι και πάπρικα, ψήνουμε 25-30 λεπτά αναλόγως με τον φούρνο.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.