Λαδορεβανί
Συνταγή και εκτέλεση ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΗΛΙΟΥ
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Λαδορεβανί

Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζω το λάδι, ζάχαρη, νερό, χυμό και ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και βράζω για 6-8 λεπτά.
Ρίχνω τα σιμιγδάλια και το αλεύρι μεμιάς και τις βανίλιες χαμηλώνω τη φωτιά και όταν το μίγμα ξεκολλάει από την ξύλινη κουτάλα μου το βάζω στο ταψί που το έχω πασπαλίσει με σουσάμι. Το στρώνω με μια σπάτουλα, το χαράζω, το πασπαλίζω με σουσάμι και λίγη ζάχαρη (προαιρετικά), βάζω στο κάθε κομμάτι απο 1 αμύγδαλο χωρίς φλούδα ή απο 1 γαριφαλάκι ολόκληρο και το ψήνω στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά.
Όταν το βγάλω ρίχνω ζάχαρη άχνη.

Καλή επιτυχία

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.