Ζεματάμε σε ζεστό αλατισμένο νερό τα φύλλα του λευκού λάχανου μέχρι να μαλακώσουν (όχι πολύ)Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι μας και μόλις ροδίσει προσθέτουμε το πολύ καλά πλυμένο ρύζι μας,δυόσμο,μαιντανό,άνιθο,αλάτι,πιπέρι τη σάλτσα σόγιας και σωτάρουμε ανακατεύοντας καλά να πάνε παντού τα υλικά μας.(Περίπου 3 λεπτά)
Παίρνουμε μια βαθιά κατσαρόλα και λαδώνουμε τη βάση της.Στρώνουμε λάχανο κυκλικά μέχρι να καλύψουμε όλη την περίμετρο.
Παίρνουμε τα φύλλα μας και γεμίζουμε στο κέντρο και λίγο προς τα πάνω με γέμιση.Κλείνουμε προς τα μέσα τα πλαινά του φύλλου και ρολάρουμε προς το άλλο άκρο ώστε να πάρουμε έναν μπαμπάτσικο σφιχτό ντολμά.Τους στρώνουμε περιμετρικά το έναν δίπλα στον άλλον μέχρι να γεμίσουμε όλη την κατσαρόλα.Συνεχίζουμε με επόμενη στρώση μέχρι να τελειώσουμε με τους ντολμάδες.
Πιέζουμε ελαφρά και χύνουμε από πάνω το ζεστό σωμό κότας.Πρέπει να σκεπάσουμε τα υλικά μας,αν χρειαστεί συμπληρώνουμε με νερό.
Καπακώνουμε με ένα πιάτο και βάζουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 45 – 50 λεπτά.
Σερβίρουμε με λίγους κύβους φέτας και ρίγανη.