Βασιλόπιτα εξπρές σε 5 λεπτά χωρίς μίξερ και με υλικά που όλοι έχετε στο σπίτι σας.
Σε ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη και την μαργαρίνη χτυπάμε καλά και ρίχνουμε τις βανίλιες και το αλάτι, ανακατεύουμε λίγο και ρίχνουμε τα αυγά να ενσωματωθούν και αυτά. Τέλος ρίχνουμε το γάλα και το αλεύρι σε δυο δόσεις. Όταν το μείγμα μας έχει γίνει λείο βάζουμε την τρούφα η ότι άλλο έχετε επιλέξει (αν βάλετε ξηρούς καρπούς θα πρέπει να τους ανακατέψετε με μια κουταλιά της σούπας αλεύρι. Βάζουμε σε ταψί 26εως 28 και ψήνουμε αέρα 150 για 60-70 λεπτά η 160 αντιστάσεις ίδια ώρα εφόσον κρυώσει ξεφορμάρουμε και η ρίχνετε άχνη ζάχαρη η λιώνετε την σοκολάτα με το σπορέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα και ανοίγουμε με τον πλάστη την ζαχαρόπαστα κόβουμε με κουπατ νούμερο και δημιουργούμε ένα ρολόι