Τραγανά σπιτικά πατατάκια σε διάφορες γεύσεις. Ο τρόπος εύκολος χωρίς πολύ λάδι. Potatoes chips
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο και μόλις κάψει καλά αρχίζουμε με ένα μαντολίνο και κόβουμε πολύ ψιλά τις πατάτες τόσες ώστε να μην είναι το τηγάνι πολύ γεμάτο ούτε πολύ άδειο. Αφήνουμε για ένα λεπτό και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μόλις πάρουν ένα χρυσό χρώμα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας και έπειτα βάζουμε αλάτι και ότι μυρωδικό θέλουμε.