ένα ρυζότο που συνοδεύω με αυτό όλα τα κρεατικά μου
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε καλά μαζί με το λάδι το κριθαράκι. Μόλις αρχίσει και σκουραίνει λίγο το χρώμα του, προσθέτουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια προσσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας στο τέλος τον ζωμό κοτόπουλου.Σιγοβράζουμε με κλειστό καπάκι μέχρι απορροφήσει τα υγρά του.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.