ΡΟΞΑΚΙΑ
Ανακατεύουμε αυγα γαλα ηλιέλαιο,βανίλιες,μπεικιν και ριχνουμε το αλεύρι σιγα σιγά να φτιάξουμε μια μαλακή ζυμη,χωρίζουμε τη ζυμη στη μεση και προσθέτουμε στη μιση το κακάο,αφήνουμε να φουσκώσει.ανοίγουμε παραλληλόγραμμο την ασπρη ζυμη και φτιάχνουμε μπαστούνι την καφε,,υο βάζουμε στην άκρη της ασπρης ζύμης και το τυλίγουμε ρολο,αν θέλουμε για πιο ευκολια το τυλίγουμε με μεμβράνη κ το βάζουμε για λιγο καταψυξη να κοπεί πιο ευκολα.
Κόβουμε σε παχος ενος εκατοστού και τα βάζουμε σε ταψι με λαδόκολλα..αφήνουμε ελάχιστα να φουσκώσουν,γιατί θα φουσκώσει κ στο φούρνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτα μεχρι να ροδίσουν,ισως κ λιγο παραπάνω αναλογα το φούρνο.
ΣΙΡΌΠΙ::4 ποτήρια ζάχαρη
6 ποτήρια νερο
Λεμονι,κανελα
Βράσιμο για 5 λεπτα..το σιρόπι παγωμένο τα ροξακια ζεστα..
Στο σοκολατενιο μερος αν θέλουμε βάζουμε καρύδια..
Η ζυμη είναι σαν αφράτο ψωμάκι.