Κριτσινια καροτου
Συνταγή και εκτέλεση Άννα Καρασάββα
Εύκολη
Φθηνή

Κριτσινια καροτου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κριτσινια καροτου

Αλατιζω το τριμμένο καρότο κ το τρίβω στα χέρια να βγάλει τα υγρά τα οποία αδειαζω από το μπωλ. 
Προσθέτω τα μυρωδικά κ τα υγρά.
Ανακατεύοντας με πιρούνι προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεμένο με το μπεικιν. 
Θα χρειαστεί να ζυμωσω ελαφρά ώσπου η ζύμη να είναι εύπλαστη χωρίς να κολλάει στα χέρια. 
Ανοίγω σε κορδονια(αφήνω έτσι αν θέλω να φτιάξω κριτσινια) κ κλείνω σε κουλούρια Όχι παχιά. 
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 ώσπου να πάρουν χρώμα κ να στεγνώσουν εσωτερικά.
Γίνονται αρκετά!
Τραγανά κ νόστιμα!

Κατηγορία: 

Κριτικές

5
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020
Έχω την εντύπωση ότι το αλεύρι είναι πολύ λίγο για την ...
Δες την πλήρη κριτική >>
- Σάκης
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.