Υλικά για τη ζύμη:
4 φλιτζάνια ελαιόλαδο
1 1/2 φλυτζάνι Ζάχαρη
1 φλιτζανι πορτοκαλάδα
1 κ.γ σόδα
1 φακελάκι baking powder
λίγο κονιάκ
1/2 κγ κανέλα
1/2 κγ γαρύφαλλο
Ξύσμα από 1 πορτοκαλί
Αλεύρι περίπου 1 1/2 κιλό γοχ
Υλικά για την γέμιση:
1 χούφτα καρύδια κοπανισμένα
1 χούφτα αμύγδαλα κοπανισμένα και καβουρδισμένα
Λίγη κανέλα +γαρύφαλλο
1 κιλό Σταφίδες αλέσμενες στο μπλέντερ
Σουσάμι
Θα χρειαστούμε και ένα κομμάτι απο κούτα που έχει αυλάκια να την ξεφλουδίσουμε για να κάνουμε το σχέδιο.