Η πάστα φλώρα βάζει...τα γιορτινά της!
Χτυπάμε ζάχαρη και βουτυρο να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό, τη βανίλια, το κονιάκ και το baking powder και χτυπάμε λίγο ακόμα. Τέλος, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι να γίνει μια εύπλαστη ζυμη. Βάζουμε ψυγείο για καμιά ώρα. Στρώνουμε σε ταψάκι ομοιόμορφα και στα τοιχώματα να πάει η ζυμη, βάζουμε μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Έχουμε κρατήσει το 1/3 της ζύμης και κάνουμε σχέδια. Ψήνουμε στους 180 περίπου 30 λεπτά.