Αλήθεια γιατί να τρώμε γαριδάκια πατατάκια και άλλα τέτοια καλούδια… οκ δεν λέω είναι πολύ καλά. Όμως πιστέψτε με αυτά που έφτιαξα δεν χάνουν τπτ σε γεύση από τα παραπάνω. Κρουτον με ρίγανη αλάτι φρέσκο τριμμένο πιπέρι λαδάκι αλατάκι και πάπρικα τα βάζουμε 20 λεπτά στο φούρνο και ιδού το αποτέλεσμα.
Πολτοποιούμε το σκόρδο βάζουμε σε μπρίκι όλα τα υλικά μαζί και το σκόρδο το καίμε και μετα παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το λάδι και το ρίχνουμε πάνω στο ψωμάκι ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε φούρνο 20 λεπτά αντιστάσεις 150 βαθμους στα δέκα λεπτά κάνουμε ένα ανακάτεμα βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και έτοιμα.
Βέβαια αν σε κάποιους ενοχλεί το σκόρδο μπορεί να μην το βάλει η να βάλει ότι άλλο θέλει που είναι στα γούστα του. Επίσης μπορείτε να το κάνετε με ψωμί του τοστ η με ψωμάκι μπαγιάτικο