Κουραμπιέδες με καβουρδισμένο αμύγδαλο (Μπισκοτα) νηστίσιμοι με επικάλυψη σοκολάτας.
Βάζουμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη και χτυπάμε για πέντε λεπτά έπειτα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το αλεύρι και το αμύγδαλο και χτυπάμε άλλα πέντε λεπτά. Βάζουμε την ζύμη μας σε ένα μπολ και ρίχνουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε τόσο που θα ενσωματωθεί το αλεύρι και ρίχνουμε τα αμύγδαλα. Ζυμώνουμε λίγο και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για λίγο. Κόβουμε μπαλάκια των 30 γραμμαρίων και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 170 αντιστάσεις για 30 λεπτά. Αφού ψηθούν και κρυώσουν καλά λιώνουμε την κουβερτούρα με το σπορέλαιο και βουτάμε το επάνω μέρος του κουραμπιέ αφήνουμε να κρυώσει καλά.