Αυτά τα παξιμαδάκια είναι τόσο νόστιμα, εύκολα & αφράτα που θα τα φτιάχνετε συνέχεια (vegan)
Recipe in English: Vegan rusks (biscotti) recipe
Σε μία λεκάνη βάζουμε το λάδι, το κρασί, τον χυμό, την ζάχαρη, τα μπαχαρικά, το ξύσμα, το γλυκάνισο το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα αρχικά…
Ρίχνουμε το αλεύρι και την σταφίδα και φτιάχνουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει.
Χωρίζουμε σε 4 μπαστούνια με λίγο αλεύρι αν χρειαστεί και κολλάει λίγο το ζυμάρι. Το κάθε μπαστούνι το κυλάμε σε σουσάμι και το τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα. Με την βοήθεια μια σπάτουλας λεπτής, χωρίζουμε και κόβουμε σε φέτες Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο περίπου 35-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Όταν κρυώσουν, χωρίζουμε τις φέτες με πολύ προσοχή με τα χέρια, όχι με μαχαίρι, και της ξανά φουρνίζουμε στους 130 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα!
• Βγαίνουν πολλά κομμάτια, αν δεν θέλετε τόσα πολλά, φτιάξτε την μισή δόση!