Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας. Τραγανο φύλλο, ανάλαφρη & νόστιμη.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα τον κρόκο τα αυγά τον νισεστέ την ζάχαρη το σιμιγδάλι το αλάτι και την κανέλα και περιμένουμε μέχρι να έρθει βρασμός ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις αρχίζει να πήζει σβήνουμε την φωτιά και βάζουμε τις βανίλιες και το βούτυρο. Μεταφέρουμε σε άλλο σκεύος. Περνούμε το ταψί λαδώνουμε το αιγοπροβειο βούτυρο και αρχίζουμε να φτιάχνουμε μια φωλιά για να πάρει την κρέμα. Σε κάθε φύλλο βάζουμε βούτυρο. Ψήνουμε 170 αντιστάσεις για 40-50 λεπτά
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.