Μπορει να σερβιριστεί και σε επίσημο τραπέζι!!
Βάζουμε λάδι στην χύτρα ταχύτητος να κάψει, σοτάρουμε τις μπριζόλες πολύ καλά να πάρουν χρώμα από τις 2 πλευρές, βάζουμε αλάτι πιπέρι κουρκουμά, προσθέτουμε και τα 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 και περιχύνουμε με τον χυμό από τα πορτοκάλια και το χυμό από το μισό λεμόνι, ελάχιστο νερό.
Αφήνουμε να βράσει με ασφαλισμένη την χύτρα και μόλις κλείσει η βαλβίδα, χαμηλώνουμε την φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 8 λεπτά.
Αφήνουμε να ανοίξει μόνη της!
Αφαιρούμε τις μπριζόλες και πολτοποιούμε την σάλτσα να την κάνουμε βελουτέ είτε με το ραβδομπλέντερ είτε στο μουλτι.
Δοκιμάζουμε μήπως θέλει βελτίωση στην γεύση!!
Αν έχει πολλά υγρά, αφήνουμε λίγο ακόμα να βράσει πριν το περάσουμε στο μούλτι.