
Βάζουμε την μαγιά με μίση κούπα αλεύρι και λίγο νερό να ενεργοποιηθεί η μαγιά  και μετά όλο το αλεύρι και ζυμώνουμε. Αφού βραχεί όλο το αλεύρι , αφήνουμε λίγο να φουσκώσει και  ζυμώνουμε πάλι. Να είναι σφιχτή η ζύμη και όχι όπως του ψωμιού. Σφραγίζουμε με αλευρωμένη την σφραγίδα, αφήνουμε να φουσκώσει η ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 160 βαθμούς και όταν φουρνίζουμε τα πρόσφοτα, ανεβάζουμε στους 200 βαθμούς για 45-50 λεπτά  και σκεπασμένα με χαρτί ψησίματος για να μην αρπάξουν στο τέλος αφαιρούμε το χαρτί να πάρουν  ένα ελαφρύ σκούρο χρώμα.
 Τα ταψάκια για τα υλικά είναι Νο 22
