Το κάθε φύλλο το λαδώνουμε λίγο και σκοπάμε λίγο από την γέμιση και το κάνουμε ρολό, ούτε σφηχτό ούτε χαλαρό.
Λαδώνουμε και την επιφάνεια πριν τα κόψουμε σε μερίδες !!
Τα ψήνουμε στους 170 για 35-40 λεπτά να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουνε για 10 λεπτά το νερό και την ζάχαρη, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε το μέλι και το χυμό από το μισό λεμόνι!!
Περιχύνουμε τα κρύα μπακλαβαδάκια με το ζεστό σιρόπι.