ΚΈΙΚ ΜΕ ΡΟΔΙΑ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, την βανίλια, το μπέικιν και το αλάτι.
Σε ένα δεύτερο μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, τον χυμό του ροδιού, τα αυγά και το βούτυρο ή το λάδι. Τα χτυπάμε στο μίξερ ή στο χέρι με σύρμα και σιγά σιγά προσθέτουμε και το μίγμα του αλευριού, κουταλιά κουταλιά. Κατόπιν στο τέλος αλευρωνουμε και τους σπόρους ροδιού και τους προσθέτουμε και αυτούς στο μίγμα μας με μια σπάτουλα.
Έχουμε βουτυρωσει και αλευρωσει μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και αδειάζουμε το μίγμα μας.
Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στο τέλος μόλις ψηθεί Ρίχνουμε το γλασο και γαρνιρουμε με σπόρους ροδιού!