Ζύμη σου
Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με το βούτυρο , το αλάτι και την ζάχαρη . Κοσκινήζουμε το αλεύρι. Μόλις πάρει βράση το νερό , ρίχνουμε μονοκόμματο το αλεύρι και χαμηλώνουμε αμέσως την φωτιά , στην πιο χαμηλή θερμοκρασία που έχει το μάτι μας.Ανακατεύουμε την ζύμη με μια ξύλινη κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να ξεκολλάει από τον πάτο και τα τοιχώματα και να γίνει μια ομοιογεννής μπάλα. Μεταφέρουμε την ζύμη στον κάδο του μιξερ και την αφήνουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει. Προσαρμόζουμε στο μιξερ το φτερό και χτυπάμε απαλά την ζύμη προσθέτωντας ένα - ένα τα αυγά . Η ζύμη θα είναι έτοιμη όταν απορροφήσει όλα τα αυγά .'Ενα τεστ που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ένα κομμάτι ζύμης ανάμεσα στα δάχτυλα μας , όταν τα ανοίγουμε δεν πρέπει να σπάει αλλά έχει την υφή τσίχλας. Βάζουμε την ζύμη "Σου" σε ένα κορνέ με ίσια μύτη και φτιάχουμε μπαλάκια ζύμης διαμέτρου περίπου 3 με 4 εκ. σε απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστων 2 εκ.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 210 βαθούς για 15 λεπτά και χωρίς να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου για άλλα 15 λεπτά στους 150 βαθμούς.
Για την κρέμα
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα , την κρέμα και την ζάχαρη να πάρουν βράση . Στο μεταξύ διαλλείουμε το κορν φλαουρ στα αυγά σε ένα μεταλλικό μπόλ.Μόλις πάρει βράση το γάλα ρίχουμε τα 2/3 στο κορν φλάουρ και το διαλλείουμε εντελώς .Επαναφέρουμε πίσω στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά με ένα σύρμα , μέχρι να πήξει η κρέμα.Ρίχνουμε την βανίλια και ανακατεύουμε όλη την κρέμα μαζί . Την αδειάζουμε σε ένα μπολ , την σκεπάζουμε με σελοφάν και την αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.Όταν κρυώσει τελείως και έχει "ζελάρει" την μεταφέρουμε στον κάδο του μιξερ και με το φτερό την αφρατεύουμε. Την βάζουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη και την αφήνουμε στο ψυγείο για το "μοντάρισμα"
Για το κρεμέ σοκολάτας.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα βάζουμε στην φωτιά ανακατεύοντας απαλά. Όταν φτάσει σε θερμοκρασία 84 βαθμούς κελεσίου την αποσείρουμε αμέσως και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα για να σταματήσει ο βρασμός. Με ένα μπλέντερ χειρός ομογεννοποιούμε την κρέμα. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μια μεγαλύτερη λεκάνη με παγάκια και ανακατεύουμε σιγά - σιγά μέχρι να πήξει ελαφρώς.
Συναρμολόγηση.
Γεμίζουμε 8 με 10 σου με την κρέμα ζαχαροπλαστικής.Σε ατομικά μπολάκια ή ένα μεγάλο μπολ βάζουμε στην ΄βαση τους λίγη κρέμα.Τοποθετούμε το γεμισμένο σου , ρίχνουμε περιμετρικά κρέμα. Ιδανικά τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφήξει η κρέμα.Ρίχνουμε από πάνω το κρεμέ σοκολάτας .Αφήνουμε τα προφιτερόλ τουλάχιστον 5 με 6 ώρες στο ψυγείο να δέσει καλά και το κρεμέ και είναι έτοιμο να το διακοσμήσουμε με σαντιγί ,σοκολάτα,κερασάκια και ότι άλλο μας αρέσει.