Μπισκοτα με τζιντζερ και γλασο
Φτιαχνουμε την ζυμη και την βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει με κουπατ κανουμε σχεδια τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα ψηνουμε στους 180β αντιστασεις 10 λεπτα αφηνουμε να κρυωσουν
Κανουμε το γλασο χτυπαμε το ασπραδι για λιγο ριχνωμε σιγα σιγα την αχνη την βανιλια το λεμονι ριχνωμε 2 σταγονες απο τα χρωματα και ανακατευουμε με οδοντογλυφιδα να κανει γραμμες βουταμε ενα ενα τα μπισκοτα αφηνουμε σε σχαρα η λαδοκολα να στεγνωσουν