ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Συνταγή και εκτέλεση Κυριακή Μπουντρούκα
Εύκολη
Φθηνή

Ένα δροσερό γλύκισμα ανάλαφρο για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Σε μπωλ παγωτού σπάμε μπισκότα της αρεσκείας μας. Εγώ έβαλα κουκις σοκολατας.

Ετοιμάζουμε το ζελέ πορτοκαλιού με το χυμό πορτοκαλιού, και το φακελακι ζελατίνη σκόνη σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Αν θελουμε προσθέτουμε ζάχαρη πριν την ζελατίνη ανακατεύοντας να λιώσει καλά. 
Βάζουμε στο ψυγειο να παγώσει.

Ετοιμάζουμε την μους σοκολάτας :
Σε μπαιν μαρι λιωνουμε την σοκολάτα και πριν λιώσει τελείως αποσύρουμε από την φωτιά για να μην καεί κ ανακατεύουμε καλά με μαριζ έως ότου λιώσει τελείως. 
Χτυπάμε την κρέμα γαλακτος μαζί με την βανίλια (πρέπει να είναι στο ψυγείο πριν παγωμένη) 
σε σαντιγί εως ότου πάρει την μορφή γιαουρτιού. 
Αφού εχει κρυώσει η σοκολάτα μας την ρίχνουμε στην σαντιγί κ απαλά τα ενσωματώνουμε.

Βγάζουμε το ζελέ από το ψυγείο, βάζουμε πάνω το μους σοκολατας ξαναβάλουμε ψυγείο για 1-2 ωρες κ στολίζουμε όπως μας αρέσει.
Εγώ στόλισα με σαντιγί κ φραγκοστάφυλο!!

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search