Σιμιτια Κουλουρι απο την Πολη
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί τελευταίο το αλεύρι όσο πάρει (περίπου 800γρ) με το αλάτι . Τα ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια. Το αφήνουμε για μια 1 ώρα να φουσκώσει η ζύμη. Μετά κάνουμε κορδόνια το διπλώνουμε στα δύο και πλέκεις το κορδόνι και το κάνεις κουλούρι . Μετά βουτάμε στο μέλι με το νερό (αφού τα έχουμε ανακατέψει και έχει διαλυθεί καλά το μέλι στο νερό) και μετά στο σουσάμι τα ψήνεις αφήνουμε 20 λεπτά να ξεκουραστούν και ψήνουμε 10´-15’ λεπτά σε προ θερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς αντιστάσεις.