Απλά, πεντανόστιμα και συγχρόνως πανεύκολα, μέσα σε 20 λεπτά είναι έτοιμα προς κατανάλωση!!!
Με ένα πιρούνι ανακατεύουμε την Νουτέλα με το Αυγό και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το Αλεύρι. Η ζύμη μας είναι έτοιμη και τα πλάθουμε σε 16 μπάλες και στη μέση κάνουμε με το δάχτυλο μας μία τρυπούλα. Μόλις ψηθούν τα μπισκοτάκια προσθέτουμε λίγη Νουτέλα, μέσα στην τρυπούλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μόνο για 10 λεπτά και είναι έτοιμα.