Κουλουράκια λαδιού η πορτοκαλιού με σουσάμι. Πολύ τραγανά και πολύ εύκολα.
Βάζουμε την ζάχαρη το μπεικν την σόδα το αλάτι και την κανέλα σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι να ενεργοποιηθεί η σόδα και έπειτα όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά (ένα -δυο λεπτά). Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά κάνουμε κουλουράκια και τα περνάμε από το σουσάμι. Ψήνουμε αντιστάσεις 180 περίπου 20-25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο