Κουραμπιέδες με καβουρδισμένο αμύγδαλο νηστίσιμοι
Βάζουμε την ζάχαρη το ηλιέλαιο και το μαγειρικό λίπος στον κάδο του μίξερ και το χτυπάμε μέχρι να γίνει μια ωραία λευκή κρέμα. Σταματάμε και βάζουμε όλα τα υλικά εκτός τα αμύγδαλα και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα για αλλά τρία λεπτά. Βάζουμε σταδιακά το αλεύρι χτυπώντας πλέον σιγά σιγά και εφόσον ενσωματωθεί ρίχνουμε και το αμύγδαλο. Αφήνουμε δέκα λεπτά να ξεκουραστεί κόβουμε σε κομμάτια 35 γραμμάριων και κάνουμε μπαλάκι. Ψήνουμε αντιστάσεις σε προθερμασμενο φούρνο για 35 λεπτά. Αφήνουμε να στεγνώσουν και να κρυώσουν καλά και έπειτα τα περνάμε από την άχνη ζάχαρη με τον νισεστέ.