Έχω βάλει την μπαγκέτα μερικές ώρες στο ψυγείο ,για να μπορώ να κόψω εύκολα,κόβω σε λεπτά φετάκια ,κανω στην μέση την τρυπούλα ( εγώ χρησιμοποίησα ένα απ' τα εργαλεία που βγάζεις την ψίχα του κολοκυθιού),αραδιάζω σε λαδόκολλα ,ταμπονάρω με ελαιόλαδο και πασπαλίσω με ότι θέλω ανάλογα την γεύση που θέλω να του δώσω πχ αλάτι, ρίγανη,καπνιστή πάπρικα,τυρί τριμμένο,σκόνη σκόρδο ή ότι άλλο μας αρέσει.
Ψήνω στους 180 μέχρι να τραγανίσουν.