Cheesecake oreo Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο
Ξεχωρίζουμε από την 1 1/2 συσκευασίες τα μπισκότα από την κρέμα τους με ένα μαχαιράκι. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα να γίνουν τριμμα. Λυώνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε στα μπισκοτα. Συνεχίζουμε για πολύ λίγο το χτύπημα. Τοποθετούμε ένα τσερκι 20 Χ25 ή ένα 20αρι διαμέτρου σε μια πιατέλα ή βάση τούρτας. Ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα και τα πατάμε καλά. Αφήστε το στο ψυγείο. Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε την κρέμα. Χτυπάμε στο μπλέντερ το μασκαρπονε με την γέμιση των μπισκότων και την άχνη. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε την μισή κρέμα. Σπάμε με τα χέρια τα υπόλοιπα μπισκοτα και τα βάζουμε πάνω στην κρέμα. Τα καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει. Γαρνίρουμε με μπισκότα oreo και σαντιγί.