Ενεργοποίηση μαγιάς. Ζεστενουμε το νερό σε θερμοκρασία που να αντέχει το χέρι μας μέσα πάνω από 10 δευτερόλεπτα . Παίρνουμε από το νερό 100 γρ. Ρίχνουμε μέσα την μαγιά και λίγο από την ζάχαρη μας. Διαλύουμε την μαγιά και προσθέτουμε 100 γρ αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε 10 λεπτά να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει το ρίχνουμε στο υπόλοιπο αλεύρι. Ρίχνουμε και όλο το νερό μαζί. Τέλος προσθέτουμε και το 1/3 από το λάδι και το αλάτι. Τα ανακατεύουμε ελαφρώς και τα αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί η ζύμη. Μετά από μισή ώρα ξεκινάμε το ζύμωμα ρίχνωντας τακτικά στον πάγκο μας λάδι.Το ζύμωμα διαρκεί περίπου για 15 λεπτά . Όταν η ζύμη είναι έτοιμη και δε κολλάει πλέον,την τοποθετούμε σε ένα ταπερ πλαστικό με καπάκι. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 45 λεπτά. Μετά βρεχουμε με νερό τα χέρια μας και διπλώνουμε σταυρωτά την ζύμη. Επαναλαμβάνουμε το δίπλωμα κάθε 45 λεπτά άλλες 2 φορές. Δηλαδή σε σύνολο 3 διπλώματα. Μετά το τρίτο δίπλωμα, χωρίζουμε την ζύμη σε τρία ίσα μέρη και φτιάχνουμε τα φυτίλια ως εξής . Φέρνουμε πρώτα τις δύο άκρες προς το κέντρο. Βάζουμε τον αντίχειρα και περνάμε από πάνω του την τρίτη πλευρά, εγκλοβιζοντας μέσα αέρα . Επαναλαμβάνουμε στην τελευταία πλευρά. Αφήνουμε τα κορδόνια να ξεκουραστούν 10 λεπτά και μετά τα ανοίγουμε σε μπαγκέτες. Τοποθετούμε τις μπαγκέτες στο ταψί, στο οποίο έχουμε φροντίσει να βάλουμε λαδόκολλα. Σκεπάζουμε τις μπαγκέτες με μια πετσέτα και τις αφήνουμε 20 λεπτά. Τις χαράζουμε και τις βάζουμε σε προθερμασμενο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά περίπου .Αν θέλουμε τραγανή κόρα ,τοποθετούμε στον φούρνο ένα μεταλλικό μπολ με νερό, για να κάνει υδρατμούς.