Λαδενια Κιμωλου η κανονικη εχει μονο ντοματα λαδι και κρεμμυδι
Βαζουμε το νερο την ζαχαρι και την μαγια ανακατευουμε και από πανω ριχνουμε το αλευρι χωρις να ανακατεψουμε τα αφηνουμε μεχρι να βγαλει φυσσαλιδες μετα ριχνουμε όλα τα αλλα υλικα και τα χτυπαμε στο μιξερ για 5 λεπτα η στο χερι. Αφηνουμε 30-40 λεπτα να φουσκωσει το ζυμαρι και μετα το περνουμε και το βαζουμε σε φαρδυ ταψι με λαδοκολα το απλωνουμε να παει παντου και ριχνουμε από πανω φετες κρεμμυδι,ντοματα, λιγη ριγανι και λαδι σταγονες να παει παντου ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο περιπου για 40 λεπτα στους 200 βαθμους