Μοσχοι με κοφτο μακαρονακι!
Καθαρίζω πλένω και ψιλοκόβω τους Μοσχούς τους βάζω σε μία κατσαρόλα μέχρι να πιει τα ζουμιά τους ρίχνω το ελαιόλαδο κρεμμύδι και σκόρδο και αφήνω να τσιγαριστεί.
Ρίχνω 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί και περιμένω να εξατμιστεί.
Βάζω μία ντομάτα ψιλοκομμένη και μία κουταλιά της σούπας πελτέ.
Μετά βάζω τα μπαχαρικά μου αλάτι πιπέρι ρίγανη μπαχάρι λίγη κανέλα.
Βάζω νερό μέχρι να καλυφθούν οι μόσχοι.
Αφήνω να βράσει μέχρι να γίνουν.
Συμπληρώνω λίγο νερό και ρίχνω το κοφτό μακαρονάκι και αφήνω μέχρι να γίνει.