Μαντι με πατάτες
Κάνουμε μια πολύ σκληρή ζύμη.σκεπαζουμε με σελοφάν και την αφήνουμε να ξεκουραστεί μια ώρα. Βράζουμε τις πατάτες, καβουρδιζουμε ένα κρεμμύδι βάζουμε μια κουταλιά πολτό ντομάτας και μετά με τον τρίφτη ρίχνουμε και τις πατάτες μέσα. Ανακατεύουμε και έχουμε την γέμιση. Κόβουμε τη ζύμη δύο ή τρία μεγάλα κομμάτια. Μετά ανοίγουμε το φύλλο όσο πιο λεπτό γίνεται. Με ένα ποτήρι κόβουμε κύκλους και δίνουμε σχήμα. Ρίχνουμε μέσα σε βρασμένο και πολύ αλατισμένο νερό. Προσοχή μην τα ρίξετε όλα μαζί γιατι θα λασπωσουν. Λίγα λίγα. Γενικά ως συνήθως όταν είναι έτοιμα ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Αλλά μπορείτε να τα βράσετε όσο θέλετε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μια κουταλια πολτό ντομάτας και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να χωριστεί και να αλλάξει χρώμα.προσοχη μην την κάψετε. Μαζί με γιαούρτι που έχουμε ανακατέψει με σκόρδο(δοσολογία κατά βούληση) σερβίρουμε.