ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Βάζω το βούτυρο στο τηγάνι να ζεσταθεί προσθέτω το κοτόπουλο να τσιγαριστει έπειτα ρίχνω τα λαχανικά και τέλος το ρύζι να γυαλισει.
Ρίχνω το κρασι και τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό.
Μετά ρίχνω τον ζωμό σιγα- σιγά ...κάθε που το πίνει το ρυζακι ξαναριχνω - προσέχω και ανακατεύω συνέχεια γιατί κολλάει,εν τω μεταξύ έχω χαμηλώσει την φωτια.
Όταν ετοιμαστεί βάζω μια πετσέτα στην κατσαρόλα σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω να σταθεί 15 λεπτά.
Σερβίρω με μπόλικη παρμεζάνα.