Ισπανική παεγια
Κόβουμε τα μπούτια στην μέση και τα αλατοπιπερώνουμε βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολητικο σκεύος και τηγανίζουμε καλά μέχρι να κοκκινισει παντού...... όσο τηγανίζοντε κόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι σε κύβους...καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε φέτες λεπτές και κοβουμε και το λουκάνικο....όταν το κοτόπουλο έχει τηγανιστει καλα το βγάζουμε στην άκρη και περνούμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν διάφανα προσθέτουμε το λουκάνικο και τηγανίζουμε λίγο μέχρι να κοκκινισει μετά τα λαχανικά σου και τον αρακά και το ρύζι και τηγανίζουμε λίγο !! Προσθέτουμε το ζωμό και το κρασί και ξάπλωσα το κοτόπουλο επάνω βάζουμε κρόκο Κοζάνης στο τέλος και το δεντρολίβανο και την δάφνη βάζουμε το καπάκι της κατσαρόλας μας και βράζουμε σε πολύ μα πολύ σιγανή φωτιά μέχρι τα υγρά όλα να απορροφηθούν !! 15 λεπτά πριν το κλείσιμο του προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε με το ρύζι καλά και προσθέτουμε το λεμόνι σε φέτες από πάνω!!! Αφήνοντας τα 15 τελευταία λεπτά να στιψει τελείως !!! Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε