ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
σ’ενα μπολ βαζουμε τον κιμα με τα μυρωδικα το κρασι
τη φρυγανια και ζυμωνουμε περνουμε ενα φυλλο λαδοκολλας
βαζουμε τον κιμα και το ανοιγουμε βαζουμε τ’αυγα το κασερι σε κομματια
την πιπερια και τυλιγουμε βαζουμε λιγα κομματακια βιταμ κλεινουμε τη λαδοκολλα..περνουμε 2 κομματια αλουμινοχαρτο και τυλιγουμε το ρολο αυτο το κανουμε για να μην ανοιξει η λαδοκολα απο το νερο!!
το βαζουμε σε ταψακι με λιγο νερακι και ψηνουμε στους 190 για 1 ωρα περιπου