Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια από το βράδυ κ τα τηγανίζουμε ελαφρώς κ τα βάζουμε σε ένα τρυπητή όλη την νύχτα για να βγάλει τα πολλα λάδια.
Την επόμενη μέρα τσιγαριζουμε το κουνέλι κ το σβήνουμε με το κρασί κ το ξύδι ριχνουμε νεράκι κ το αφήνουμε στην χύτρα για 20' .
Ανοίγουμε την χύτρα βγαζουμε το κουνελι κ ριχνουμε τα κρεμμυδάκια, το πουμαρο, το αλατοπιπερο κ τα μπαχαρικά ανακατευουμε καλα κ βαζουμε ξανα απο πανω το κουνελι κ βράζουμε για άλλα 10'