Για την επιφάνια πριν το ψήσιμο! Λίγο αυγό χτυπημένο με μία κ.τ.σ. γάλα
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, βάζουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο και το φυλάμε στην άκρη σε ένα μπολ να κρυώσει.
Στην συνέχεια, στο ίδιο σκεύος, τσιγαρίζουμε τις πιπεριές κομμένες μικρά καρέ, αλατίζουμε, πιπερώνουμε, βάζουμε την γλυκιά πάπρικα και το φυλάμε στο μπολ με τα κρεμμύδια.
Συνεχίζουμε πάλι στο ίδιο σκεύος και σοτάρουμε τα καρότα κομμένα σε μικρά κομμάτια, αλατάκι πιπέρι και πάπρικα. Το φυλάμε με τα προηγούμενα στ μπολ.
Τέλος σοτάρουμε και τα μανιτάρια σε φέτες, αλατάκι , πιπέρι και πάπρικα. Τα προσθέτουμε στο μπολ και αυτά.
Βράζουμε λίγα λεπτά τον μπακαλιάρο σε γάλα, αποσύρουμε από την φωτιά και όταν κρυώσει το κόβουμε μικρά κομμάτια.
Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά και τα τοποθετούμε στην φόρμα 28 εκ. στην οποία έχουνε στρώσει ένα φύλλο σφολιάτας. Από πάνω απλώνουμε τον μπακαλιάρο σε κομματάκια.
Χτυπάμε το αυτό και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι, αλατάκι και πιπεράκι. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό πάνω στην γέμιση.
Κλείνουμε την πίτα με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, κλείνουμε καλά τις άκρες, χαράζουμε την επιφάνια και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το αυγό και μια κουταλιά γάλα.
Ψήνουμε 1 ώρα στους 170 βαθμούς.