Μία πίτα που τρώγεται όλες τις ώρες
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ξερό, το κρεμμύδι φρέσκο και το σκόρδο, όλα ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε το σπανάκι καταψυγμένο, αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά του.
Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Και αποσύρουμε από την φωτιά να κρυώσει!!
Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο σπανάκι.
Βάζουμε και την φέτα σε χοντρά κομμάτια.
Ανοίγουμε τα φύλλα όσο πιο λεπτά μπορούμε. Βάζουμε 4 φύλλα κάτω (αν είναι χοντρά βάζουμε 3) καλά λαδωμένο ανάμεσα στα φύλλα. Γεμίζουμε την πίτα με την γέμιση που κάναμε και έχει κρυώσει, ανοίγουμε πάλι 3-4 φύλλο πάλι καλά λαδωμένα το κάθε φύλλο και κλείσουμε την πίτα σχηματίζοντας τον κόθρο, λαδώνουμε την επιφάνια και ραντίζουμε με λίγο νερό.
αν θέλουμε βάζουμε και σουσάμι.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς, αντιστάσεις, για 45-50 λεπτά!