ΓΑΥΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ
Συνταγή και εκτέλεση Aleka Thomaidou
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ

Πλένουμε τον γαύρο και τον βάζουμε στο αλάτι και το ξύδι μέσα σε ένα βαθύ σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες ,στη συνέχεια κόβουμε το κεφάλι καθαρίζουμε τα εντόσθια πατάμε στην κοιλιά να ανοίξει επειδή έχει ψηθεί στο αλάτι και το ξύδι ανοίγει στη μέση και βγάζουμε το κόκκαλο, τα τοποθετούμε σε βάζο με λάδι και ότι θέλει ο καθένας βάζει, εγώ έβαλα καυτερή πιπεριά , μαιδανο και ρίγανη.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Παρόμοιες Συνταγές

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search