Ζυμωνουμε το αλεύρι με τα υλικά και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20λεπτα.
Γεμιση
Πλένουμε και ζεμάταμε τα πράσα αχνίζουμε ελαφρά με λίγο λάδι.
Οταν η γέμιση κρυώσει προσθέτουμε την φέτα τα μπαχαρικά και τα αυγά.
Χωρίζουμε την ζύμη σε 10 κομμάτια τα οποία θα τα ανοίξουμε σε φύλλα.
Στρώνουμε τα 5πρωτα φύλλα.ενδιάμεσα στα φύλλα δεν θα ξεχνάτε τα λαδώματα.
Βάζουμε την γέμιση κρύα και τοποθετούμε και τα άλλα 5 φύλλα.
ΚΌΒΟΥΜΕ και ραντίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγο νερό.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΜΕ την πίτα σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 1/2 ώρα περίπου και ανάλογα με τον φούρνο σας.