Ενα ακρως γευστικο τυροψωμο!
Στο μίξερ ή στο χέρι,διαλύουμε την μαγιά στο νερό, ρίχνουμε τη ζάχαρη κι ανακατεύουμε,έπειτα ρίχνουμε λίγο σπορελαιο (όχι όλο),το αβγό,το γιαούρτι, σιγά σιγά το αλεύρι με το αλάτι και τέλος το υπόλοιπο σπορελαιο..θέλουμε να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή... αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.Ανοιγουμε σε αλευρωμενη επιφάνεια ένα στρογγυλό φυλλο, βάζουμε την γέμιση και κάνουμε ένα άνοιγμα από το κέντρο προς τα κάτω και τυλίγουμε σε ρολό από μέσα προς τα έξω..στο μεταξύ έχουμε ζεστάνει το ταψί με το ελαιόλαδο και τοποθετούμε το τυροψωμο,αλοιφουμε με αβγό και σουσαμι.. ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς για 40 λεπτά.