ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Chokoflan
Συνταγή και εκτέλεση Rebecca Emmanouil
Εύκολη
Φθηνή

ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Chokoflan

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Chokoflan

Βουτυρωνουμε πολυ καλα την φορμα.ριχνουμε αρκετο σιροπι καραμελας ωστε να καλυφθει ο πατος τις φορμας.προθερμενουμε τον φουρνο στους 180 βαθμούς. Βαζουμε την κρεμα καραμελε πανω απο το σιροπι και βαζουμε την φορμα για δεκα λεπτα στον φουρνο στο μπεν μαρι Μετα βαζουμε και το μειγμα του κεικ.Καλυπτουμε την φορμα με αλουμινοχαρτο.Βαζουμε την φορμα μεσα σε ενα βαθύ ταψι οπου εχουμε βαλει βραστο νερο.να φτασει το νερο μεχρι την μεση η και λιγο παραπάνω.Δηλαδή το ψήνουμε σε μπαιν μαρι.Ψηνουμε για 1 ωρα.στην μια ωρα βαζουμε ενα μαχαιρι μεσα στο κεικ και αν βγει καθαρο ειναι ετοιμο.Βγαζουμε την φορμα απο το μπαιν μαρι αγερουμε το αλουμινοχαρτο και αφηνουμε να κρυωσει εντελος.Μετα με ενα μαχαιρακι κανουμε γυρω γύρω απο το κεικ να ξεκολλήσει απο τα τοιχώματα τις φορμας και αναποδογυριζουμε σε φορμα.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!!!! 

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search