Γλυκό κουταλιού μήλο
πλένουμε,καθαριζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβακια,τα βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και το χυμό απο μισό λεμόνι.και λίγο αλάτι.τα στραγγιζουμε και τ α βάζουμε στην κατσαρόλα με τη ζάχαρη, το νερό,τα μυρωδικά τα ποια τα έχουμε μέσα σε τούλι δεμενα.Βράζουμε σε μεγάλη θερμοκρασία για 10 λεπτα και μετά σε μέτρια για 25 λεπτα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού μέχρι να δέσει ανακατεύουμε και αφού κρυώσει το βάζουμε σε βάζα.Διατηρειται στο ψυγειο