Μαγειριτσα
Βάζουμε στην κατσαρόλα να πάρει μια βράση το κρεατικό το αφήνουμε κανένα μισάωρο και αποσύρουμε το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε μικρά κομματάκια. Βάζουμε στην κατσαρόλα μέχρι την μέση νερό ρίχνουμε μέσα το κρεατικό και όλα τα υλικά πλην του ρυζιού αφού βέβαια τα ψιλοκόψουμε όλα αφήνουμε να πάρει μια πρώτη βράσει και μετά χαμηλώνουμε και αφήνουμε για δυο ώρες να βράσει. Έπειτα ρίχνουμε το ρύζι αφού δυναμώσουμε την φωτιά και μετρά από 15 λεπτά αποσύρουμε από την φωτιά και αυγοκόβουμε.