500γρ φαρίνα αλεύρι100 γρ ζάχαρη160 γρ λάδι η ηλιέλαιο160 γρ ούζοΜισό κουταλάκι του γλυκού μαστίχα2 κ.σ ξύδι3 κ.σ νερό2 κ.γ μπεικιν παουντερ
Εαν θελετε να τα κανετε σαν τα αγοραστα θα βαλετε αλευρι γοχ και μισο κουταλακι αμμωνια. Μπορειτε να μειωσετε το ουζο αν θελετε την γευση πιο αυδναμη και να αναπληρωσετε με νερο
Ουζοκουλουρα νηστισιμα
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί αφήνουμε 20 λεπτά να ηρεμήσει η ζύμη φτιάχνουμε κουλουράκια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για 20 λεπτά