10 κιλά πομοντόρια
2-3 κουταλιές αλάτι (χοντρό
40γρ ελαιόλαδο
Βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα
Και ψήσιμο στους 130 βαθμούς αέρα μέχρι να πήξη καλά (2-3 ώρες)
Για την συσκευασία
5 βάζα
Ελαιόλαδο
Αποστείρωση βάζων στους 120 βαθμούς για μισή ώρα
Σπιτικός Πελτές Ντομάτας! Φτιάχνουμε Σπιτικό Πελτέ χωρίς ειδικά εργαλεία και χωρίς συντηρητικά
Homemade Tomato Paste! We make Homemade Pelte without special tools and without preservatives
Την εκτελεση της συνταγης θα την βρειτε εδω