Σπιτικά λαζάνια με φρέσκα αυγά και γάλα. Συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε όλοι ακόμα & χωρίς μίξερ.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε για 3-4 λεπτά κόβουμε σε κομμάτια 300γρ και τα βάζουμε σε μεμβράνη. Αφήνουμε να ξεκουραστούν για μισή ώρα. Παίρνουμε το ένα κομμάτι το κόβουμε στην μέση και το περνάμε από την μηχανή πρέπει να φτάσει πάχος 1-2 χιλιοστά. Κόβουμε σε κομμάτια και αφήνουμε σε πανί να στεγνώσουν μέχρι να φτιάξουμε το άλλο μισό. Όταν είναι έτοιμο το δεύτερο ξεκινάμε και φτιάχνουμε το πρώτο περνώντας το είτε από μηχάνημα είτε με μαχαίρι. Απλώνουμε σε πανί και αφήνουμε για 24 ώρες να φύγει η υγρασία. Το ίδιο κάνουμε με όλα τα επόμενα. Όταν στεγνώσουν καλά τα βάζουμε σε πάνινες θήκες η μαξιλαροθήκες.