Παραδοσιακοί εργολάβοι με μαρμελάδα.
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Παραδοσιακοί εργολάβοι με μαρμελάδα βερίκοκο και πραλίνα. Η συνταγή που σας δίνω είναι επαγγελματική ζαχαροπλαστείου προσαρμοσμένη όμως να την φτιάξετε στο σπίτι σας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παραδοσιακοί εργολάβοι με μαρμελάδα.

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και μια μικρή ποσότητα από το ασπράδι μας και την μισή ζάχαρη ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός μας. Χτυπάμε το υπόλοιπο ασπράδι να γίνει μαρέγκα και ρίχνουμε την άχνη μας, χτυπάμε μέχρι να γυαλίσει το μείγμα μας ρίχνουμε το έλαιο και τέλος ενσωματώνουμε με την πρώτη ζύμη. Βάζουμε σε κορνε και κάνουμε μπαστούνια σε ταψί με λαδόκολλα ρίχνουμε αμύγδαλο φιλέ από επάνω δείτε το βίντεο μας https://www.youtube.com/watch?v=9wJxhl1YPFE και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο αντιστάσεις για ακριβός 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με πραλίνα η με μαρμελάδα.

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.